RCM Machinery Career Hiring People

PLC Programmerare

(Only available in Swedish)

Företaget:
RCM AB utvecklar och tillverkar maskiner som används för tillverkning av främst våtservetter. Vi har kunder över nästan hela världen och jobbar hela tiden för att förbättra oss och våra maskiner så att vi kan behålla och förstärka vår starka position. Vi ska vara bäst på det vi sysslar med. Vi har vår verksamhet i fräscha lokaler i Täby.

Arbetsuppgifter:
Programmering av PLC och HMI till nya maskiner, prototyper och uppgraderingar till befintliga maskiner. Viss kontakt med leverantörer och kunder. Resor ett par gånger om året kan förekomma i tjänsten.

Du:

  • Har minst tre års erfarenhet som Programmerare. Kan jobba självständigt och gillar att hitta nya lösningar samt förbättra befintliga.
  • Gillar att vara med från ax till limpa – från idé till färdig maskin med nöjd kund
  • Meriterande om du har arbetat med Rockwells programvaror.

Vi:
Jobbar tillsammans, är prestigelösa, hjälps åt, försöker hela tiden förbättra oss. Du blir snabbt en viktig kugge för oss.

Skicka din CV till info@rcmab.se


Maskinmontör/verkstadsarbetare

(Only available in Swedish)

Företaget:
RCM AB utvecklar och tillverkar maskiner som används för tillverkning av främst våtservetter. Vi har kunder över nästan hela världen och jobbar hela tiden för att förbättra oss och våra maskiner så att vi kan behålla och förstärka vår starka position. Vi ska vara bäst på det vi sysslar med. Vi har vår verksamhet i Täby.

Du:

  • Får gärna ha bred erfarenhet från verkstadsmiljö, vara händig, organiserad samt ha ett mekaniskt intresse. Ditt huvudansvar är att montera maskinerna och fixa till om det inte passar. Vi har några manuella verkstadsmaskiner (svarv, fräs osv) men har nästan ingen egen tillverkning. Däremot är det meriterande om du kan hantera dessa. Som vår nya kollega blir du, förutom montör, även ansvarig för vår verkstad.
  • Ingen maskin är exakt som tidigare utan vi letar hela tiden förbättringar, något du bör gilla. Du bör även gilla att jobba självständigt och är inte främmande för att resa ibland och hälsa på ”i verkligheten”.

Vi:
Jobbar tillsammans, är prestigelösa, hjälps åt, försöker hela tiden förbättra oss. Du blir snabbt en viktig kugge för oss.

Skicka din CV till info@rcmab.se

We have machines almost all over the world, from Colombia and United States to Poland, France and Tjeckia.I hope you find the information on our web site interesting and if you work in our field we are more than interested to get in touch with you.

Chairman, Örjan Winkvist